Dieet voor vet

Dieet voor vet

Vakantie is van mening dat het duurde een bepaalde welzijn, maar vet deposito ‘ s die in de war te verwijderen. Want, natuurlijk, over de schotel langzaam terug naar de splitsing. In het Internet vindt u tal van dieet, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het selecteren van deze om te overleggen met een voedingsdeskundige. In exusta groot aantal gebruikers, eekhoorns, of, zoals zij het noemen Atkinsona dieet voor een korte tijd een beter resultaat geeft. Deze methode van het dieet kunt u snel het verlies van overgewicht, namelijk vet. Het bestaat uit drie fasen.

In de eerste fase

In de eerste faseDie duurt twee weken, moet u naar het verminderen van de consumptie van koolhydraten tot 20 gram per dag. Het is belangrijk om te weten dat dit dieet niet nodig, en in elk geval is het niet aanbevolen honger. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwit te brengen het lichaam in de zogenaamde staat van ketose. Na de besteding van de koolhydraat reserves van het lichaam begint het gebruik van vet als energiebron, wat is de essentie van dit dieet. Eiwit die u wilt gebruiken: vlees, eieren, vis, melk en zuivelproducten (beperkt verbruik), soja en peulvruchten, noten en zaden Dieet is een manier van eten, dat is de basis van de voeding, rijk aan eiwit, en tegelijkertijd vermindert (of geannuleerd) voedsel rijk aan koolhydraten

De tweede fase is het verlies van vetweefsel. De inname van koolhydraten nog niet, in ieder geval tot en met 40 gram. In de derde fase, koolhydraten worden geleidelijk ge├»ntroduceerd in het dieet, maar u dient er zorg voor te worden natuurlijk. U kunt het importeren van fruit, bijvoorbeeld. bananen bevatten koolhydraten, en ze zijn rijk aan eiwit. De consumptie van koolhydraten in deze fase is beperkt tot 60g. Na de rit, die verwijderd onnodige deposito ‘ s zorgen hoeft te maken over eten die werden georganiseerd en uniform.

Het is aanbevolen dat u tijdens

Het is aanbevolen dat u tijdensHet dieet, maar na, maakt u dan een passende oefening. Bijwerkingen van dit dieet, als het te lang duurt is smrzovka, vermoeidheid, toename van de aanwezigheid van bloed triglyceriden. Komkommer dieet voor snel gewichtsverlies erg populair bij de meisjes, probeer dan andere manieren om zich te ontdoen van overtollige gewicht.

De frequentie bij vrouwen en een hoog rendement.Komkommer bevat een deel, ongeveer 95% water, 4% vet de beste samenstelling voor afslanken. In uw toepassing, het elimineren van de slopende werk in het lichaam, en zorgt voor de beperking van de consumptie van komkommers voor snel gewichtsverlies.U kunt eten van 2 kg groenten per dag en op hetzelfde moment bieden het lichaam met een 1.9 liter water.500 ml vet wanneer verbruikt 1 kg groente verwijdert gifstoffen uit het lichaam en voorkomt de absorptie van voedingsstoffen uit de darm. Daarnaast komkommers hebben een diuretisch effect, die elimineert stagnatie van water in de cellen.Gezien het feit dat deze foto zal langzaam de aanpak van de gemiddelde norm. Een “candy” van de komkommer dieet kan een van de weken (een verlies van 3 tot 5 kg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Skip to toolbar